GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Savannah Spirit

savannah w1000

 

Websize JPG Productgroup SavannaSpirit w500

Savannah Spirit

Årets härliga bronzing-kollektion är äntligen på väg in! Den mest sålda makeup produkten i Sverige måste ju vara solpudret. Sol på burk!

Designade och snygga förpackningar med makeup av högsta kvalitet. Kollektionen är inspirerad av det vackra afrikanska landskapet, jordfärger och öppna landskap. En solkysst look med lyxig känsla - Savanna Spirit.!

Savanna Spirit

Hydra Care Lipstick

Ett vårdande läppstift med 3 ränder som alla innehåller närande, aktiva ingredienser. Läppstiftet har medium täckning. Känns lätt och krämigt på läpparna. Kommer i 4 somriga nyanser. Hudkompatibilitets- och dermatologiskt godkänt. De yttre ränderna: Innehåller ett indiskt ört-extrakt; Swertia Chirata, som gör läpparna mjuka.

Peptider fyller upp linjer och ger en optisk volym. Den inre randen: Innehåller återfuktande Hyaluronsyra.

 

Medium 43662 L Bronzing Blush 4 w500

 Bronzing Blush

3-färgat rouge som ger dina kinder wow-effekt! Innehåller pärlemor som ger lyster. Den sammetslena texturen är mycket behaglig på huden. Lätt att applicera jämt och fint. För en rosig look. Blanda alla tre färgerna, men ta mest rosa. För en mer naturlig look, använde de 2 yttre färgerna.

Websize JPG 43201. L All Seasons Bronzing Powder 4 w500

All Seasons Bronzing Powder

Ett 3-färgat solpuder i magnum-storlek. Kan appliceras både
på kroppen och i ansiktet och håller hela dagen. Den vackra designen syns både på det formpressad pudret och den snygga spegeldosan. Pudret är kliniskt testat och är hudkompatibilitets- och dermatologiskt godkänt.

Websize JPG 195.02 Lip Brilliance w500

Lip Brilliance

Artdeco´s bästsäljande läppglans som innehåller inkapslat kollagen och hyaluronsyra kommer i en ny somrig nyans, strawberry glaze.

 

Websize JPG 203.71P1 L All In One Mascara WP 1 w300

All In One Mascara Waterproof

Artdeco´s klassiska All In One mascara kommer nu i en "limited edition" vattenfast upplaga. En mascara som passar alla då den separerar fransarna, bygger upp volym och ger längd!

Websize JPG 183.10 Hydra Care Lipstick w300 Websize JPG 183.20 Hydra Care Lipstick w300 Websize JPG 183.30 Hydra Care Lipstick w300 Websize JPG 183.40 Hydra Care Lipstick 1 w300

 

UPP