GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Nyhet – Beauty of Nature

Websize JPG Facebook Cover Photo Fashion Colors Fall Winter Beauty of Nature

 

Product Group Fashion Colours Fall Winter 2017 Beauty of Nature W500

Artdeco - Beauty of Nature

ARTDECOs höstkollektion Beauty of Nature är inspirerad av dimhöljda berg en höstdag i Ostasien. Design-element som kolibris, blommönster och varma, mörka färger med en pudrig effekt är källan bakom årets kollektion. Mustiga läppstift i nypon, bär, kakao och mörkt plommon är supersnyggt på hösten. Årets triobox har en vacker design, precis som favoriten i höstskrud, Volume Sensation Mascara. En riktig volymmascara som ger dramatisk längd och volym.

Skuggorna kommer i perfekta höstnyanser. Long Lasting Brow Liner är en flytande brynpenna med filtspets som sitter som berget. Höstens rouge har även den en vacker design med mjuka nyanser som passar de flesta. Komplettera looken med nya härliga höstlack.

Full Mat Lip Color

Full Mat Lip Color är ett flytande, matt läppstift. Mjuk och krämig formula med starka pigment som torkar direkt. Går lätt och jämnt att applicera då det innehåller oljor och vaxer.

Innehåller högkvalitativa ingredienser som paranöt-olja, persiko-extrakt och candeliavax. Extremt longlasting, blöder inte ut. Hudkompabilitets och dermatologiskt testat.

Medium 1881.62 Full Mat Lip Color 1 liggande

Websize JPG 15 Full Mat Lip Color 1000x1000 Websize JPG 30 Full Mat Lip Color 1000x1000 Websize JPG 38 Full Mat Lip Color 1000x1000

Roll it Disc Eyeliner

Roll it Disc Eyeliner med matt finish, är en revolution-erande eyeliner. Det lilla hjulet glider lätt längs fransraden och målar en tunn och precis linje. Extremt svarta pigment. Utomordentlig färgintensitet med bra täckning.

Snabbtorkande formula, long-lasting. Passar även känsliga och dem som bär linser. Hudkompabilitets- och dermatologiskt testat.

PNG Roll it Disk. Eyeliner 1 W1000

Art Couture Nail Lacquer

Komplettera looken med nya höstlack.

Medium 111.689 Art Couture Nail Lacquer

Medium 111.835 Art Couture Nail Lacquer

Medium 111.904 Art Couture Nail Lacquer

Medium 111.921 Art Couture Nail Lacquer

UPP